Vi vill hjälpa er att välja den bästa rasen för er familj. Går ni i tankarna att köpa en söt valp? Det är lätt att glömma att den lilla valpen växer en dag upp till en stor hund som även då behöver mycket kärlek och omvårdnad. Därför är det viktigt att läsa på innan om olika raser som kan passa just er familj.

Det är väldigt viktigt att välja rätt typ av hund, då det ibland kan bli ordentligt fel. Ett exempel är om man köper en mycket aktiv hund som kräver långa promenader och aktivering i form av lek och lydnad, och man inte är så aktiv själv. Då kommer både du och hunden bli mycket olyckliga med största sannolikhet. En aktiv hund passar utmärkt för en aktiv person, som kanske redan jagar mycket, cyklar eller löptränar på en högre nivå.

En person som arbetar mycket och kanske bor i storstaden ska helst välja en mindre aktiv hund i liten storlek, då en mindre hund är mer smidig att ha med i stan och i olika, inte så hundvänliga, miljöer. Likadant för katter, det är inte alla katter som klarar eller trivs med att vara inomhus hela dagarna. En del katter behöver kunna vara ute på fritt område där de kan springa och jaga som de vill.

På våra andra sidor hittar ni mer information om vilka raser som passar bäst med barn.


Search

HI THERE

We want you to enjoy this page as much as possible. Please let us know if there is anything that you miss on this page. We want Best Dog Breed For Children to be the best website out there!

Categories

Dog & Cat food

We want pets to feel the best at all times.  That is our goal and for that reason we work hard each day to give pet owners the best infomation on how to treat pets the best possible way. We post newsletter consisting of tips on things you can do in everyday Life that brings joy for both you and your pet.